December 2, 2022

Motosiklet Fiyatları

Puro seçiminiz, yakışınız, ciğerkonuiniz ve keyfine vardığınız tüm tatlar temelli size özeldir. Fakat yine bile aklınızın ucunda bulunması müstelzim bir kaç benek var! 1- Puro Seçimi Ben bu yazımda hasetn her saatinde ciğermeyi çok sevdiğim Toscanello Limoncello’yu mihman edeceğim. Siz bile keyfinize için, istediğiniz puroyla haremlik edebilirsiniz. 2 – Puroyu Kontrolör Ika Etki inşaı Karayip purolarda ciğermeden önce nemliliğini muayene eylemek gerekir. Bu Toscanello ciğerin uygulanan bileğil. Toscanello severler damak zevklerine için farklı rutubet oranlarında ciğermeyi tercih edebiliyorlar. Bu seçimde ustalaşmak az buçuk da deneyim katılma yöntemine ihtiyaç duyuyor. 3- Çakmak Seçimi Yakıma geçmeden önce behemehâl bilinmesi müstelzim hayati bir kaide var. Puro yalnızca yalnız yalnızca kokusuz odle yakılır! Puro her dakika ya büfecir gazlı çakmak ya da uzun puro kibritleriyle yakılmalıdır. Puronuzu Zippo kadar benzinli çakmaklar ya da mumlu kibritlerler kadar buke yayan ateş kaynakları ile yakmamalısınız. Bunlar puronunuzun aromasını lakırtııcı olarak bozar. 4 – Yakma Puro nazarıitibar ve ilgi ister. Bu yüzden hiç acele etmeyin ve puronuzu tetik bir şekilde yaklaşan. Emin olabilirsiniz ki, kötü bir yakım hem sizin keyfinizi bozar hem bile puronuzu berbat paha. Puroyu yakarken alaz puroya düver dokunuş etmemelidir. Ateşin maviliği purodan az buçuk münezzeh tutulmalıdır. Puroyu böyle ağıza götürmeden yakmaya “kızartma” denir. Puronun ucunun her semtı kırmızıya döndüğünde kızartma konulemini esasardınız demektir. Şimdi size puro yakma ritüelini anlatacağım: Öncelikle puronun tabanğını 90 derece eğimle, aleve tam dokunuş etmeyecek şekilde tutun. Bu konulemi yaparken tüm tabanğın müsavi yanması gerektiği ciğerin puroyu aynı zamanda düzenli bir şekilde 360 derece döndürmeniz gerekmektedir. Eğer puro çakmağı kullanıyorsanız, puronuzu ateş kaynağına tabii alevli çakmalara için az buçuk elan uzakta tutmanızda yarar var. Zira, bu tempo çakmaklar çok takatlidür ve şu denli yaklaşan tutulursa puronuzu kömüre çevirme potansiyeline sahiptirler. Yakma yahut kızartma konulemi tabii alevli çakmaklarla, az buçuk dakika alabilir. Bu süre size hengâm kaybı kadar delikükebilir yalnız puro sabır ve çalışma ister. 5- İyi Yandığını Kontrolör Ika Şimdi puroyu nite yaktığınımızı muayene edelim. Puroyu kızartma konuleminden sonra aksi çevirip nedeniyleünüze az buçuk yaklaştırın. Yaklaştırdığınız puroya hafifçe esinti üfleyerek nerelerin yandığını görebilirsiniz. Eğer tüm bukanak kıpkırmızı ise yakma konulemini esasarı ile gerçekleştirdiniz demektir. Eğer puronun her semtı tam yanmamışsa, doğrusu tüm bukanak kıpkırmızı bileğilse, öncelikle puroyu ağızınıza gnaşin. Sonra yanmayan kısmı üste getirerek kükürt yahut çakmağınızla puronuzu ısıtırken bir dü küçük dem elan çekin. Bu sayede puro üste artan yanmamış kesim da yanacaktır. 2–3 saniye sonra puronuzu dudaklarınızdan uzaklaştırın. Sıkıntısızçe sallamak puronun ucundaki alevi söndürmeye yetecektir. Tebrikler, imdi puronuz ciğerime hazır. Peki ya siz hazır mısınız? 6 – Keyfine Varma Puro yavaş yavaş ve keyfini çıiftira çıiftira ciğerilmeli. Alacağınız her dem beyninde en azından 40 saniye memul etmek gerekir. Eğer bu süreyi azaltıp sigara kadar ciğermeye çkızılışırsanız puronuz ısınmaya başlar. Hızlı ciğerimden dolayı ısınan puronun lezzetindeki bozulmayı da çabucak hissedersiniz. İlk başlarda, yalnızca birazcık lezzet kaybı yaşasanız da, hızlı ciğermeye devam ederseniz, puro o kadar kötülaşır ki hiç ciğerilemeyecek duruma gelebilir. önemsiz bir uyarı: Puro, sigara kadar ciğere çekilmez. Duman hafifçe ağıza doldurulur ve lezzet kameraların dumanla ikazlmasına mezuniyet verilir. Şimdi rahatlayın! Puronuzun o eşsiz tütününden gelen lezzetlerin ve aromaların tadını çıanaçın. Arada puronuz sönerse, bu göstermeniz gerekenden elan az nazarıitibar gösterdiğinizin bir konuaretidir. Sönen puronun küllerini evire çevire temizleyin. Bunun ciğerin kürdan kadar bir alete ihtiyaç duyacaksınız. Külleri evire çevire temizlediğinizden sakıncasız olduktan sonra puronuzu yine yakmayı deneyin. Benim ciğertiğim Toscanello ciğerin yeniden yakma problem oluşum etmez. Fakat ahali inşaı Karayip Purolarında her yeni yakışınızda kalan oranda dokunaklılık hissedeceğinizi izhar etmek isterim.

Eğer puro nitelikli bir puro ise 15 yıl hatta elan uzun bir süre birlikte saklanabilir. Aynı yıllanmış şaraplar kadar puro da eskidikçe tadı gelişir ve güzelleşir. Puro saklamak istiyorsanız bilmeniz müstelzim ve mutlaka şarka olan 2 kaideı demeız gerekiyor. Bu önemli kurallardan ilki puronun saklanacağın âlemın sıcaklık değerıdır. Puroyu nitelikli bir koşulda uzun süre saklamak istiyorsanız âlem sıcaklığının 16 ila 18 derece beyninde evetğundan sakıncasız olmanız gerekiyor. Mekân ortamında bu sıcaklığı yakalamanız epey zordur. Bu yüzden âlem sıcaklığı 22 derecenin üstüne ya da 12 derecenin şeşna inmedikten sonra telaşlanmanıza icap yoktur. Ama nasıl şayet imkânınız var ise 16 ila 18 derecedeki muhafaza âlemını yaratmanız mefkûre olandır. Çünkü bu durumda tek problem ile kontralaşmazsınız. Saklama âlemı sıcaklığında gerçek problem âlemın antipatik bileğil şu denli hamam olmasıdır. Çünkü muhafaza âlemı 22 derecenin üzerine çıktığında tütün böceği problemi ile kontralaşabilirsiniz. İkinci önemli kaide ise muhafaza âlemının nemidir. Bağıl nemin mefkûre aralığı %65 ila %70’in şeşna düşmemesi ve %72’nin üzerine çıkmaması önemlidir. Çünkü puronuz nemli ise yanmayacaktır ve şayet şu denli kuru ise puronun tadı ağarlaşır. Bittabi rutubet muhafaza âlemı sıcaklığına için varyasyon gösterecektir ve bu yüzden bile muhafaza âlemı sıcaklığını sabitlemenizde yarar vardır. Puro Nerede Saklanmalıdır? Puro en mefkûre olarak puro muhafaza kutusu adı maruz humidorların içinde saklanmalıdır. Eğer bu özel kutulardan elinizde nanay ise herhangi bir esinti geçirmeyen kutu, dolap hatta ve hatta esinti geçirmeyen bir odada dahi puroları saklayabilirsiniz. Burada önemli olan muhafaza âlemının esinti geçirmemesi ve buna ilişkilı olarak da kutu ciğerindeki rutubet ile sıcaklığın çakılı kalmasıdır. Puro saklamak ciğerin anahtar sıcaklığı ve nemi çakılı tutmanızı esenlayacak mutlaka esinti geçirmeyen kutular ya da benzeri bir ortamdır. En yavuz humidor İspanyol sedirinden meydana getirilen türüdür. Bu sakamla kutuları mutlaka esinti geçirmedikleri ciğerin sair rakiplerine büyük ayırt atarlar. Eğer puro saklamaya karar verdiyseniz behemehâl bu humidorlardan almanız gerekir.

puro satın al

https://puromuz2.com/

Uncategorized

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Seo Fiyatları https://giyimsektoru.name.tr/ https://denizliyoreselyemekler.name.tr/ https://onlinecicek.name.tr/ https://sislimarangoz.name.tr/ https://ahsapparke.name.tr/ Puro Fiyatları
Hacklink Hacklink Satın Al Hacklink Al Hacklink Panel Hacklink Satışı Fantezi İç Giyim
instagram takipçi satın al
uşak escort yalova escort sinop escort kırklareli escort kırıkkale escort diyarbakır escort hatay escort puff bar elektronik sigara
https://seokoloji.gen.tr
https://yatirimsiz-bonus.com Puro Satın Al
hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink hacklink
puro satın al sigara satın al betsat casino bahis siteleri onwin bahigo betsat steroid satın al korsan taksi korsan taksi https://www.sohbetci.net.tr/
https://escortnova.com/